AcasăPoliticaKlaus Iohannis: "Vreau un Parlament mai mic si mai eficient"

Klaus Iohannis: „Vreau un Parlament mai mic si mai eficient”

Klaus Iohannis, noul presedinte ales al Romaniei, a anuntat, sambata, ca isi doreste ca tara noastra sa aiba un Parlament mai mic si mai eficient.

Iohannis sustine ca tara noastra „trebuie sa aiba un Parlament mai mic, mai reprezentativ si mai eficient in serviciul public. Trebuie sa eliminam aberatiile”.

Iohannis mizeaza pe un Parlament cu doua camere si isi doreste sa demareze, cat mai curand, consultari cu liderii principalelor partide politice pentru schimbarea legii electorale.

„Avem un Parlament prea mare, avem un Parlament prea ineficient, un Parlament care nu mai are credibilitate. Avem nevoie de un Parlament bicameral, de un Parlament mai mic care lucreaza pentru cetateni”, sustine Klaus Iohannis.

In alta ordine de idei, noul presedinte ales al Romaniei a anuntat, sambata, ca multumeste Guvernului SUA pentru mesajul de solidaritate primit si reitereaza increderea sa in importanta parteneriatului strategic cu SUA, parteneriat pe care il considera „un element fundamental al politicii noastre externe”.

author avatar
Cristi Ionita
308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger