AcasăPoliticaKlaus Iohannis: "Victor Ponta este doar o tanara dezamagire"

Klaus Iohannis: „Victor Ponta este doar o tanara dezamagire”

Presedintele Partidului National Liberal, Klaus Iohannis, l-a atacat dur, sambata dupa-amiaza, pe premierul Victor Ponta.

Prezent la Constanta, pentru a tine un discurs in fata membrilor PDL si PNL, Iohannis a afirmat ca „Victor Ponta nu mai este o tanara speranta a politicii romanesti ci a devenit o tanara dezamagire”.

In plus, Iohannis a precizat ca „Romania are acum un fel de Guvern pe care il vedem numai la televizor. La fapte, mai putin. Este un Guvern condus de o mare dezamagire a unei intregi generatii de politicieni”.

Considerat unul dintre candidatii cu sanse reale la castigarea alegerilor prezidentiale din noiembrie, Iohannis a precizat ca principalul sau obiectiv este sa transforme Romania intr-o tara prospera. Iar, in opinia liderului PNL, Romania nu poate prospera decat atunci cand vor fi creat noi locuri de munca.

„Am intrat in recesiune tehnica si avem cu 3% mai putini angajati decat in aceeasi perioada a anului trecut. Este inadmisibil asa ceva. Nu numai ca nu realizam ce ne-am propus, ca tara, dar mai dam si inapoi. Este inadmisibil. Locurile de munca trebuie create, infrastructura trebuie dezvoltata si, cel mai important, fiecare roman trebuie sa aiba un venit decent”, a declarat Klaus Iohannis, conform Realitatea TV.

author avatar
Cristi Ionita
219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger