AcasăPoliticaKlaus Iohannis, primele precizari dupa operatia la care a fost supus

Klaus Iohannis, primele precizari dupa operatia la care a fost supus

La doar cateva zeci de minute de cand s-a aflat despre faptul ca a fost supus, in cursul acestei zile, unei interventii la nivelul umarului drept, la Spitalul Militar din Capitala, Klaus Iohannis a tinut sa transmita opiniei publice faptul ca se simte bine.

Si ca, in scurt timp, mai precis chiar ziua urmatoare, isi va relua programul obisnuit, la Presedintie. „Astazi am fost supus unei interventii chirurgicale la umarul drept. Operatia a fost una reusita, ma simt bine si maine imi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni”, suna mesajul postat pe contul oficial de Facebook al sefului statului.

Nu in ultimul rand, presedintele a tinut sa le multumeasca medicilor de la Spitalul Militar „Dr. Carol Davila”, in grija carora s-a aflat in decursul acestei zile.

Va reamintim ca in urma cu scurta vreme, din directia Palatului Cotroceni aflam faptul ca presedintele a fost internat astazi in spital, unde a fost supus unei operatii la umarul drept, ulterior medicii de la Militar facand publice si problemele de sanatate identificate in cazul sefului statului.

Cititi si: Presedintele Iohannis, operat in cursul acestei zile, la Spitalul Militar

author avatar
Cristina Stefan
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger