AcasăPoliticaKlaus Iohannis: "Nu ar fi fost rau daca ma sprijinea Antonescu, dar...

Klaus Iohannis: „Nu ar fi fost rau daca ma sprijinea Antonescu, dar nu a vrut sa o faca”

Klaus Iohannis, candidatul din partea Aliantei Crestin Liberale la alegerile prezidentiale de duminica, sustine ca nu se bazeaza pe sprijinul lui Crin Antonescu.

Iohannis spune l-ar fi avantajat un eventual sprijin venit din partea fostului presedinte al Partidului National Liberal.

„Nu ar fi fost rau daca ma sprijinea Antonescu. Dar, din motive pe care nu le cunosc, nu a vrut sa-mi acorde sprijinul”, a declarat Iohannis, intr-un interviu acordat pentru reportervirtual.ro.

Pe de alta parte, Iohannis sustine ca nu are nevoie de sprijinul lui Traian Basescu si ca actualul presedinte ar fi trebuit sa-si mentina neutralitatea pe intreaga durata a campaniei electorale.

Iohannis l-a atacat dur pe Victor Ponta, rivalul sau in lupta pentru presedintie, folosindu-se de unele afirmatii facute de liderul PSD in timpul dezbaterii de marti seara.

„A spus despre mine ca in interiorul meu ar fi un Traian Basescu. Pai pe mine m-a refuzat Traian Basescu, iar pe el l-a pus premier. Ce concluzie putem sa tragem de aici? Iar faza ca Ponta nu ar fi candidat impotriva lui Crin Antonescu este doar o poveste. Normal ca ar fi candidat. Din cauza asta s-a si rupt USL-ul. Ei nu au avut niciodata in gand sa-l sprijine pe Antonescu si sa-l faca presedinte”, a fost mesajul transmis de Klaus Iohannis.

author avatar
Cristi Ionita
295 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger