AcasăPoliticaKlaus Iohannis: "Liberalii nu sunt interesati sa intre la Guvernare"

Klaus Iohannis: „Liberalii nu sunt interesati sa intre la Guvernare”

Klaus Iohannis, noul presedinte ales al Romaniei, a facut cateva declaratii extrem de interesante, dupa ce a participat la o sedinta alaturi de liderii PNL si PDL.

Iohannis a anuntat ca liberalii nu sunt interesati sa intre la Guvernare in acest moment „pentru ca pe noi nu ne intereseaza sa cosmetizam un guvernare catastrofala a social-democratilor”.

Totusi, Iohannis nu exclude posibilitatea ca Guvernul Ponta sa fie eliminat printr-o motiune de cenzura. Cert este ca noul presedinte ales al Romaniei isi doreste ca liberalii sa obtina puterea in Guvern pana cel mai tarziu in 2016, cand sunt programate alegeri parlamentare.

Iohannis le-a transmis liberalilor ca este momentul sa faca un altfel de politica si, de asemenea, a precizat ca trebuie schimbata legislatia in asa masura incat toti romanii, din tara sau din strainatate, sa poata vota in cazul in care isi doresc.

Iohannis i-a transmis premierului Victor Ponta ca isi doreste sa vada cat mai rapid bugetul pe 2015 si ca vrea sa vada ce taxe si impozite aveau de gand sa creasca social-democratii pentru a acoperi cheltuielile efectuate cu „pomenile” din campania electorala.

author avatar
Cristi Ionita
340 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger