AcasăPoliticaKlaus Iohannis, declaratii inainte de consultarile de la Cotroceni

Klaus Iohannis, declaratii inainte de consultarile de la Cotroceni

Seful statului urmeaza sa faca, peste aproximativ o ora, o serie de declaratii de presa. Anuntul a fost facut de catre reprezentantii Administratiei Prezidentiale.

Iohannis va iesi la declaratii, la Cotroceni, la ora 11.30, precizeaza sursa amintita. Nu se ofera, insa, alte detalii cu privire la subiectul sau subiectele ce vor fi abordate de catre seful statului in declaratiile sale.

Conform unor surse, insa, presedintele ar urma sa faca precizari in privinta premierului interimar, respectiv este foarte posibil sa anunte numele acestuia din urma.

In cursul zilei precedente, dupa ce a confirmat decizia de a parasi fotoliul de lider de la Palatul Victoria, un prim anunt in acest sens fiinf facut de Liviu Dragnea, Victor Ponta a precizat ca, in momentul in care va trimite demisia presedintelui, il va propune pe Mircea Dusa in calitate de premier interimar, pana cand va fi desemnat un nou prim-ministru.

La randul sau, social-democratul aflat in fruntea MinisteruluI Apararii in Cabinetul demisionar a precizat ca asteapta sa vada ce decide presedintele in privinta propunerii de premier interimar.

Va precizam si faptul ca, odata ce s-a anuntat programul consultarilor ce vor incepe la sediul Presedintiei in aceasta dupa-amiaza, de la ora 15, in privinta desemnarii unui nou sef la Palatul Victoria nu s-a facut nicio precizare in privinta numelui premierului interimar.

author avatar
Cristina Stefan
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger