AcasăPoliticaKlaus Iohannis cheama din nou partidele la consultari

Klaus Iohannis cheama din nou partidele la consultari

Seful statului continua sa respecte tiparul consultarilor avute cu reprezentantii partidelor cu reprezentare in Parlament, pe teme de importanta majora.

Drept urmare, seful statului cheama o data in plus partidele la consultari, aspect confirmat, in urma cu scurt timp, de un anunt facut de catre reprezentantii Administartiei Prezidentiale.

De aceasta data, este vorba despre chestiuni privind cadrul legislativ legat de siguranta cibernetica, proiecte legislative cunoscute, mai degraba, drept Legile Big Brother.

Aceste consultari „referitoare la cadrul juridic privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice” vor avea loc miercuri, in Salonul Ambasadorilor de la Cotroceni, discutiile urmand sa inceapa la ora 10.

Este vorba despre cea de-a patra runda de consultari ce vor avea loc, la Cotroceni, intre Klaus Iohannis si reprezentantii partidelor parlamentare, de la instalarea in functie a noului sef al statului. Precedentele au avut in prim plan, printre altele, bugetul Apararii, precum si aspecte precum finantarea partidelor politice ori situatia votului romanilor din Diaspora.

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger