AcasăPoliticaKlaus Iohannis: "Actualul Guvern e ineficient"

Klaus Iohannis: „Actualul Guvern e ineficient”

Klaus Iohannis, presedintele Partidului National Liberal, l-a atacat dur pe premierul Victor Ponta, principalul adversar la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Iohannis sustine ca Victor Ponta este ineficient, cel putin ca politician, si considera ca ineficienta acestuia se vede si in evolutia actualului Guvern.

„Avem nevoie urgenta de un alt Guvern, pentru ca cel in functie este ineficient, precum liderul sau, premierul Victor Ponta”, a declarat Iohannis, conform gandul.info.

Iohannis a precizat ca nu are motive sa poarte negocieri sau sa coabiteze cu Victor Ponta si a afirmat ca „m-ar deranja foarte mult daca Ponta a fost ofiter acoperit. Nu as putea accepta ca presedintele Romaniei sa fie un om manevrat de structuri”.

Iohannis a lamurit si mai multe aspecte din viata sa personala. Printre altele, liderul PNL a precizat ca este cetatean roman, nascut la Sibiu, si ca stramosii sai s-au stabilit pe actualul teritoriu al Romaniei in urma cu mai mult de 850 de ani.

In legatura cu cele sase imobile pe care le detine, Iohannis a anuntat ca „le-am cumparat cu banii mei, facuti din munca cinstita. Insa vreau sa precizez ca este interesant cum un candidat, daca a muncit la viata lui si a adunat ceva, devine foarte rapid suspect”.

Iohannis s-a laudat cu relatia buna pe care o are cu Angela Merkel, cancelarul german, dar a precizat ca nu se bazeaza pe eventuale fonduri venite pe filiera germana.

author avatar
Cristi Ionita
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger