AcasăPoliticaKlaus Iohannis a parasit spitalul, dupa operatia la umar

Klaus Iohannis a parasit spitalul, dupa operatia la umar

Klaus Iohannis da semne ca nu stie daca este sau nu bine informat in domeniul combaterii coruptiei

Seful statului a primit unda verde de la medicii Spitalului Militar din Capitala, in grija carora s-a aflat cateva zeci de ore, pentru a parasi unitatea medicala si a se intoarce la Cotroceni.

La o zi de cand s-a aflat ca a fost supus unei interventii chirurgicale la umarul drept, ulterior insusi seful statului anuntand ca se simte bine si ca isi va relua in scurta vreme activitatile prevazute de cea mai inalta functie in stat, Klaus Iohannis a parasit spitalul, inca de la primele ore ale zilei de miercuri, mai precis inainte de ora 9.

In cursul acestei zile, presedintele ar urma sa aiba o intrevedere cu seful Guvernului, mai exact intalnirea saptamanala pe care ar fi trebuit sa o aiba inca de ieri, insa a afost amanata.

„Astazi am fost supus unei interventii chirurgicale la umarul drept. Operatia a fost una reusita, ma simt bine si maine imi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni”, se mentiona, deunazi, pe pagina oficiala de Facebook a sefului statului, mesajul respectiv incheindu-se cu multumiri aduse medicilor de la Spitalul Militar.

author avatar
Cristina Stefan
83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger