AcasăPoliticaKelemen Hunor: "UDMR sustine noul Guvern"

Kelemen Hunor: „UDMR sustine noul Guvern”

Vicepremierul Kelemen Hunor anunță ce va face Ministerul Mediului în acest an: ”Noi nu am fost aleşi de urşi, am fost aleşi de oameni” - VIDEO

Desi reprezentantii UDMR au anuntat ca vor iesi de la guvernare, Kelemen Hunor sustine ca s-a decis avizarea Guvernului Ponta 4.

Relatiile dintre reprezentantii Aliantei aflate la putere si cei ai UDMR s-au racit in ultima perioada, mai ales dupa ce prefectul de Covasna a decis sa-i amendeze pe reprezentantii Partidului Civic Maghiar cu 5.000 de lei pentru intonarea imnului Ungariei la o manifestare publica organizata in municipiul Sfantu Gheorghe.

Kelemen Hunor, liderul UDMR, a precizat ca a vorbit cu premierul Victor Ponta pe seama incidentului respectiv si i-a transmis acestuia ca „relatiile interetnice nu trebuie sa sufere si nu trebuie stricate mai mult decat a stricat prefectul din Covasna”.

Luni, Kelemen Hunor a participat la o sedinta a grupurilor reunite unde s-au discutat cele mai arzatoare probleme ale momentului, respectiv bugetul pe 2015 si noua formula a Guvernului Ponta.

Concluzia a fost ca „parlamentarii UDMR trebuie sa voteze si sa sustina noul Guvern propus de premierul Victor Ponta”.
„Am avut o sedinta a grupurilor reunite unde am discutat de buget si de noua formula. Am decis sa dam un vot pozitiv pentru programul de guvernare si pentru premierul Ponta. Dam un cec in alb premierului, deci un vot pentru acest guvern”, a fost mesajul clar transmis de presedintele UDMR, Kelemen Hunor.

author avatar
Cristi Ionita
79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger