AcasăPoliticaKelemen Hunor, presedintele UDMR: "Trebuie sa-l sustinem pe domnul Ponta"

Kelemen Hunor, presedintele UDMR: „Trebuie sa-l sustinem pe domnul Ponta”

Vicepremierul Kelemen Hunor anunță ce va face Ministerul Mediului în acest an: ”Noi nu am fost aleşi de urşi, am fost aleşi de oameni” - VIDEO

Desi o decizie oficiala va fi luata abia joi, cand sunt anuntate discutii importante in interiorul UDMR, Kelemen Hunor, candidatul acestui partid la alegerile prezidentiale, a anuntat, deja, ca sustinatorii sai ar trebui sa-l voteze pe Victor Ponta in turul al doilea.

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la alegerile prezidentiale, a obtinut in jur de 4% din voturi, cifra in jurul careia UDMR s-a tot invartit la ultimele alegeri.

Desi spera la cel putin 6%, liderul UDMR nu dezarmeaza si sustine ca a obtinut un rezultat bun, in conditiile in care etnicii maghiari par mai impartiti decat oricand.

In legatura cu recomandarea UDMR pentru turul al doilea al alegerilor, Kelemen Hunor a fost transant. „Zilele acestea, conducerea UDMR va discuta cu cei doi contracandidati. Va avea loc o sedinta a conducerii UDMR, iar dupa parerea mea ar trebui sa aiba loc si o sedinta a Consiliului Reprezentantilor UDMR, unde trebuie luata decizia decisiva. In mod cert va fi o decizie pe care o vom face publica, pe care o vom anunta prin intermediul unui mesaj public”, a declarat Kelemen Hunor, conform ziarulunirea.ro.

Totusi, presedintele UDMR a anuntat, deja, ca „dupa parerea mea, trebuie sa-l sustinem pe domnul Ponta. Conduita domniei sale este una europeana. Domnul Klaus Iohannis este mult prea rigid. Victor Ponta este un om in care eu am incredere cunoscandu-l mai bine in ultimii doi ani si cred ca poate fi solutia viabila pentru comunitatea maghiara din Romania”.

author avatar
Cristi Ionita
359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger