AcasăPoliticaKelemen Hunor: Ponta trebuie sa demisioneze

Kelemen Hunor: Ponta trebuie sa demisioneze

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, il indemna pe Victor Ponta sa renunte la guvernare. „Mai tarziu, daunele vor fi mai mari”, avertizeaza liderul maghiar.

Kelemen Hunor il sfatuieste pe premier sa demisioneze cat mai repede

Premierul Ponta „se izoleaza” in politica nationala, afectand grav actul de guvernare, sustine Kelemen Hunor. „Daca nu vorbim despre aceasta situatie imposibila in care se afla astazi Romania, facem o mare greseala. Credibilitatea Guvernului va fi din ce in ce mai mica, in relatiile internationale, incet – incet, vor intra intr-un vid, in relatie cu finantatorii externi la fel, deja s-a vazut o fluctuatie destul de mare”, a afirmat presedintele UDMR, citat de psnews. In context, acesta a aratat ca singura solutie pentru Ponta este demisia. „Ce vom face daca procurorul va propune control judiciar pentru premier? Eu cred ca va fi o situatie fara iesire, pana la urma. Dar a fost decizia lui personala, banuiesc, sau decizia coalitiei. Are o majoritate, are responsabilitate pentru ceea ce face. (…)

Victor Ponta nu da semne ca vrea sa plece de la Palatul Victoria

Eu incerc sa il inteleg si pe Victor Ponta, daca isi dadea demisia era considerat ca a recunoscut vinovatia, asa percepe societate. Si, in plus, pentru orice om politic, o astfel de acuzatie, mai ales in functia de premier, de ministru, de membru al Guvernului, inseamna o povara in plus. Deci, toate aceste elemente trebuie luate in calcul. Nimeni in afara de Victor Ponta nu putea si nu poate sa ia o decizie. Dar, incet – incet, vom intra intr-o situatie din care iesirea nu prea o vad”, a mai precizat Kelemen Hunor.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger