AcasăPoliticaJunker, la Parlament. Seful Comisiei Europene, intampinat de Dragnea si Tariceanu

Junker, la Parlament. Seful Comisiei Europene, intampinat de Dragnea si Tariceanu

Aflat, joi, in vizita pe taram autohton, presedintele Comisiei Europene a ajuns, in urma cu doar cateva zeci de minute, la Palatul Parlamentului.

Primit de catre cei doi sefi ai Camerelor Legislativului, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, Jean-Claude Junker urmeaza sa se adreseze alesilor neamului, intr-o sedinta plenara, incepand cu 10.30, pe tema viitorului Europei, in anul in care se implineste un deceniu de cand Romania face parte din UE.

Trebuie spus ca la sosire, Junker i-a imbratisat pe cei doi politicieni romani, dar si ca inaltul oficial european a ajuns la Parlament insotit de comisarul european Corina Cretu.

Ulterior, pe agenda sefului Comisiei Europene figureaza o vizita la Palatul Cotroceni, unde Junker va avea discutii cu primul om in stat.

foto: captura Antena3

author avatar
Cristina Stefan
84 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger