AcasăPoliticaJucatorul Basescu, spectator la meciul Udrea - Coldea

Jucatorul Basescu, spectator la meciul Udrea – Coldea

Dupa ce a sustinut-o ani de zile pe Elena Udrea, Traian Basescu se tine acum departe de jihadul declansat de aceasta impotriva sefului interimar al SRI, Florian Coldea.

Traian Basescu isi inhiba orice reflex de jucator cand vine vorba despre razboiul dintre Elena Udrea si Florian Coldea

Chiar daca Udrea a incercat sa-i zgandere orgoliul lui Basescu, afirmand public ca ”marii barbati politici ai acestei tari s-au bagat sub masa” in loc sa se implice alaturi de ea in razboiul purtat cu SRI, fostul sef de stat a refuzat sa ridice manusa. ”Asa cum stiti, din 21.12.2014 nu am mai avut niciun fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Imi este tare bine in mijlocul familiei”, a fost raspunsul sec trimis de Traian Basescu unui cotidian central, care ii solicitase un punct de vedere pe tema. Iar ca dovada ca nu are de gand sa renunte la neutralitatea proaspat adoptata, Basescu a lasat-o sa plece asa cum a venit si pe sotia lui Adriean Videanu – care a batut, duminica, atat la poarta fostului presedinte, cat si la usa cuscrului acestuia, Bebe Ionescu.

Elena Udrea

Concluzia: Traian Basescu isi va tine nervii in batista si va asista ca simplu (tele)spectator la iama pe care o da Justitia in randurile pedelistilor sai de suflet.

Udrea, ori la bal, ori la spital

Ramasa singura pe frontul de lupta, Elena Udrea insista sa-l acuze pe actualul sef interimar al SRI, Florian Coldea, de incercarea de a prelua ”toata puterea” in Romania, chiar daca stie ca risca ani grei de inchisoare.

Florian Coldea

Nu de alta, dar in Parlament se vorbea, ieri, ca solicitarea de incuviintare a inceperii urmaririi penale (ajunsa deja la Camera Deputatilor) va fi imediat urmata de o cerere de avizare a arestarii preventive. Un zvon atat de credibil incat i-a determinat pe deputati sa amane avizarea primei cereri pana la primirea solicitarii referitoare direct la retinerea Elenei Udrea. Concomitent, cum acuzatiile lansate de Udrea la adresa lui Florian Coldea sunt extrem de grave (ele vizeaza inclusiv implicarea SRI in luptele politice), subiectul va fi tocat, luni, de parlamentarii membri ai Comisiei de supraveghere a activitatii Serviciului Roman de Informatii. Cand Comisia va analiza, pe langa ”situatia generata de demisia lui George Maior din functia de director al SRI”, si ”situatia generata de afirmatiile/acuzatiile la adresa SRI si a conducerii interimare a SRI, aparute in spatiul public in ultimele zile”. Analize care mai mult ca sigur se vor desfasura chiar in prezenta lui Florian Coldea, din moment ce acesta este invitat, tot luni, la audieri.

author avatar
Simona Badulescu
858 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger