AcasăPoliticaIohannis, ”buldogul de serviciu” al lui Antonescu

Iohannis, ”buldogul de serviciu” al lui Antonescu

Klaus Iohannis, in rolul de ”Terminator” al PNL-ului

Noua speranta a PNL, Klaus Iohannis, este ”setat” de Crin Antonescu sa sara la gatul pesedistilor, pentru a plati astfel o parte din politele stranse de liberali.

Klaus Iohannis, in rolul de ”Terminator” al PNL-ului

Ca dovada ca au priceput ceva din greselile inaintasilor damboviteni, Crin Antonescu si Victor Ponta evita orice conflict pe fata. Prieteni nevoie mare in fata camerelor TV, cei doi au decis sa-si consume reprosurile departe de urechile si ochii publicului, sarcina de a se otanji reciproc revenind esaloanelor doi din PNL si PSD. Posesor al unei bune cote mediatice de pe vremea ”proiectului Iohannis”, primarul Sibiului a primit sarcina de a-i ataca si calca pe coada pe pesedisti. Dupa un debut mai lent, potrivit naturii sale nemtesti, Iohannis a inceput sa se achite de misiune proorocind o viitoare guvernare liberala din 2016: ”Eu sper si cred ca PNL se va intari in continuare si daca va merge singur in alegerile din 2016, va avea un rezultat foarte bun (…) Este nerealist sa credem ca PNL-ul va avea in viitorul apropiat, 51% din voturile valabil exprimate, dar poate avea suficiente voturi pentru a guverna fie singur, fie intr-o coalitie in care da primul-ministru”.

Primarul Sibiului incepe razboiul cu pesedistii locali

Pana sa trimita PSD-ul in opozitie, Klaus Iohannis l-a luat la refec pe Ioan Cindrea, pesedist cu acte-n regula, fost deputat si presedintele al CJ Sibiu in prezent. Cum ANI il acuza pe Cindrea de conflict de interese (si-a angajat sotia la cabinetul sau parlamentar in perioada 2009 – 2011), Iohannis s-a apucat sa-i recomande sefului CJ, ”cu caldura si insistenta”, clarificarea rapida a situatiei. Scop in care Johannis i-a transmis lui Cindrea si ca nu care cumva ”sa incerce sa lungeasca demersul justitiei” cu ajutorul ”metodelor de amanare” vazute de el la televizor: ”cu avocati, cu boala, cu spital”.

author avatar
Simona Badulescu
226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger