AcasăPoliticaIubita presedintelui francez, Valerie Trierweiler, internata in spital

Iubita presedintelui francez, Valerie Trierweiler, internata in spital

Recentele zvonuri privind o eventuala aventura a actualului sef de stat francez cu o tanara actrita ar fi adus-o pe Valerie Trierweiler, partenera de viata oficiala a lui Francios Hollande, pe un pat de spital.

Trierweiler (48 de ani) a ajuns pe mana medicilor francezi, aparent pentru o serie de investigatii, dar si pentru odihna, avand nevoie de cateva ore departe de tot ceea ce inseamna munca si stres. Potrivit presei locale, citate de BBC, iubita lui Hollande, o cunoscuta jurnalista specializata pe politic, ar urma sa paraseasca unitatea medicala in cursul zilei de luni.

Internarea lui Valerie Trierweiler, despre care se crede ca s-ar fi produs in mare secret, inca de joi, vine in contextul aparititei pe piata a unor materiale, in paginile revistei „Closer”, din care ar reiesi faptul ca actualul sef de stat francez, cel care ii este partener de viata inca din 2007, ar fi avut intalniri de taina cu o alta femeie – actrita Julie Gayet.

In tot acest timp, Hollande (59 de ani), ales presedinte al Frantei in 2012, nu s-a grabit sa nege informatiile, ci s-a rezumat la a condamna actiunea jurnalistilor, spunand ca i-a fost incalcat dreptul la viata privata.

Amintim ca publicatia in cauza este cea care a aruncat pe piata, in urma cu aproape doi ani, o serie de fotografii cu actuala ducesa de Cambridge, in ipostaze intime, suprinse in timpul unei vacante petrecute de Katherine, alaturi de sotul ei, printul William al Marii Britanii, in sudul Frantei. Demersul a generat un adevarat val de reactii, atat din partea Casei Regale din UK, care a cerut cat si al britanicilor de rand.

[youtube]6H2mN6-tKXM[/youtube]

170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger