AcasăPoliticaIsi da demisia? Ce spune Augustin Lazar

Isi da demisia? Ce spune Augustin Lazar

Nici bine nu a anuntat ministrul Justitiei ca vrea sa aiba discutii cu sefii DNA si ai , dand de inteles ca nu exclude, insa, ca acestia sa-si dea demisia, pe fondul acestei evaluari pe care are de gand sa o faca, asupra activitatii lor, ca Augustin Lazar a si lamurit cum vede lucrurile.

Pe scurt fie spus, Procurorul General spulbera orice ipoteza de a se retrage din fruntea Ministerului Public. „Va spun doar atat: nu! Si nici nu vreau sa intru in polemici publice”, a reactionat Lazar.

Precizarile sale- cat se poate de categorice – vin dupa ce, seara trecuta, ministrul Toader lasa sa se intrevada ca nu exclude ca acestia sa faca un pas in lateral, pe fondul evaluarii pe care o pregateste si ale carei rezultate urmeaza sa fie cunoscute in maximum doua saptamani. „Eu nu exclud, ca în lipsa unei proceduri declanşate de mine, să aibă dânşii iniţiativa unei proceduri lăuntrice individuale privind modul în care s-au poziţionat la dispoziţiile legale, constituţionale”, preciza seful MJ, la un post TV.

Pana la momentul de fata, Laura Kovesi nu a reactionat pe aceasta tema.

107 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger