AcasăPoliticaIrina Radu, numita interimar la sefia TVR

Irina Radu, numita interimar la sefia TVR

Odata ce alesii au respins, miercuri, in Plen, raportul de activitate, Stelian Tanase si intreg Consiliul de Administratie al TVR au ramas fara functii. Ca urmare, in fruntea televiziunii publice urmeaza sa fie instalata o conducere interimara.

UPDATE: In favoarea numirii Irinei Radu pe noul post, cel de sef interimar al TVR, pentru o perioada de sase luni, s-au pronuntat favorabil 231 de alesi, in timp ce a fost un singur vot impotriva si sase abtineri. „Vreau sa ma asigur de corectitudine (..) Fac presa de peste 25 de ani, ma mandresc cu asta, si n-o sa ma schimb”, a precizat, in urma cu foarte scurt timp, noul sef interimar al televiziunii publice.

Mai precis, dupa ce Tanase a fost schimbat din postul de conducere pe care l-a detinut vreme de aproape doi ani, in fruntea SRTV va fi numit un alt presedinte director general, pe o perioada limitata de timp, pana la votarea unui presedinte „plin”.

Este vorba despre Irina Radu, fost prezentator si realizator de emisiuni in cadrul TVR si care, de cativa ani, a ocupat functia de producator, director al TVR 1 si TVR 2, iar ulterior pe cea de director de programe al televiziunii publice. Radu lucreaza de peste doua decenii in TVR si a fost sustiuta de catre toate grupurile parlamentare.

Odata ce a fost propunsa pentru aceasta functie, Radu a primit votul comisiilor de cultura ale Legislativului, dupa ce a fost audiata in cadrul forurilor parlamentare, urmare a propunerii sale pentru preluarea celei mai inalte functii in TVR.

Ulterior, s-a dat un vot in plen. Rezultatele votului urmeaza sa fie anuntate in scurta vreme!

Vom reveni cu detalii!

157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger