AcasăPoliticaIPS Pimen afuriseste clasa politica

IPS Pimen afuriseste clasa politica

Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pimen, tuna si fulgera impotriva demnitarilor romani si a liderilor Uniunii Europene, personaje de-a dreptul ”diabolice” in opinia lui.

IPS Pimen ii cere lui Dumnezeu sa opreasca ”rautatile” politicienilor nostri
IPS Pimen

Inaltul ierarh s-a dezlantuit la Manastirea Putna, unde a avut loc privegherea Sfantului Voievod Stefan cel Mare. Dupa evocarea fostului voievod, Pimen a atacat dur autoritatile romane, pe tema exploatarii gazelor de sist: ”Exista acest plan diabolic: sub pretextul ca se cauta resurse de energie electrica si nu stiu mai ce, si trebuie sa sfredeleasca pamantul, dar nu oricum, la adancimi mari, otravind apele, izvoarele lasate de Dumnezeu pentru totdeauna. O crima! O crima! Un plan economic diabolic. Rugaciune la Dumnezeu ca sa ii opreasca din rautatea lor!“.

Pimen nu are ochi sa-i vada nici pe liderii UE, pe care-i compara cu sovieticii care ne-au ocupat tara, in 1945: ”Rau era in timpul regimului comunist ateu. Mai rau in timpul acestui regim, Uniunea Europeana. Copiii sunt amenitati, li se distrug simtamintele morale. Mintea se distruge prin aparatele la care privesc si citesc. Toate, fapte care sunt crime (…) Cum sa scumpeasca ei energia electrica de sute de ori mai mult? Cum sa-i credem pe ei ca vor aduce binele? Numai raul! Dar, cum Dumnezeu ne-a salvat de pericolele aduse de Uniunea Sovietica, ne va salva, credem, daca ne vom ruga cu toata smerenia, de pericolele aduse de politica UE”.

author avatar
Simona Badulescu
1.580 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger