AcasăPoliticaIon Iliescu arunca bomba: Nastase nu este un condamnat politic

Ion Iliescu arunca bomba: Nastase nu este un condamnat politic

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, le-a dat o noua lectie politica mai tinerilor sai colegi, aratandu-le cum puteau sa-l apere Adrian Nastase fara sa arunce cu noroi in justitie.

Ion Iliescu nu vede o legatura intre politic si justitie in cazul Nastase

In comparatie cu Victor Ponta si alti social-democrati, care au sustinut sus si tare ca incarcerarea lui Nastase este parte a unui plan diabolic al lui Traian Basescu, fostul sef al statului a vorbit ce trebuie si cat trebuie. Chiar daca nu este de acord cu transformarea fostului premier intr-un simbol al coruptiei in Romania, Ion Iliescu respinge ideea ca acesta ar fi  o victima politica. ”Nu este, cred, o legatura, o conexiune directa intre factorii politici si justitie, dar este schimbarea de judecata din partea oamenilor.

Din puscarie, Adrian Nastase sustine ca a fost condamnat pe nedrept

Nu vreau sa dau niciun fel de aprecieri de valoare din acest punct de vedere”, a afirmat Ion Iliescu, precizand insa ca haituirea lui Adrian Nastase a devenit ”agasanta”.”Sper sa se incheie acest cosmar, care este si nedrept pe de o parte. Altminteri, sigur, fiecare raspunde de faptele lui, dar e o chestiune care  intr-adevar a devenit agasanta si pentru omul in cauza si pentru climatul general. E nedrept pentru Adrian Nastase, in sensul incercarilor la care este supus, nu intotdeauna meritat. Vorba aia, a fost o data o incercare, eliberat, din nou reincarcerat. A devenit simbolul coruptiei in Romania? Mi se pare ca e cam exagerata treaba asta!”, a mai spus presedintele de onoare al PSD. In opinia lui, Adrian Nastase ramane cel mai eficient premier pe care l-a avut Romania. ”Eu cred ca a fost cel mai bun prim-ministru din toata aceasta perioada, cel mai eficient, cu o capacitate apreciata de organizare, de coordonare, de eficienta a structurilor guvernamentale”, a conchis Ion Iliescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
994 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger