AcasăPoliticaIon Iliescu a votat la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014: "Sa consolidam statutul de...

Ion Iliescu a votat la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014: „Sa consolidam statutul de membru al UE”

Fostul sef al statului a votat, in jurul orei 11, la liceul Jean Monnet, din Capitala. Ion Iliescu nu a venit, ca de obicei, insotit de sotia sa, politicianul declarand ca Nina Iliescu va veni la urne, pentru a-si exprima optiunea, mai tarziu in cursul acestei zile.

Dupa ce si-a exprimat optiunea la alegerile europarlamentare 2014, Iliescu le-a spus jurnalistilor ca a ales oameni cu experienta in Parlamentul European si ca a votat pentru ca „sa consolidam statutul de membru al UE”.

„Acum avem statut de tara membra cu drepturi depline a UE, Parlamentul este Legislativul UE. Prezenta noastra acolo este foarte importanta si vocea Romaniei”, a sustinut fostul presedinte. In acest sens, Iliescu a subliniat ca e important ca oamenii sa mearga sa-si exprime optiunile la alegeri.

Sectiile de vot pentru alegerile europarlamentare 2014 – in cadrul carora se aleg reprezentantii Romaniei in Parlamentul European – au fost deschise dimineata la ora 7 si se vor inchide la orele 21. Conform Biroului Electoral Central, din datele centralizate la ora 13, prezenta la urne, la nivel national, a fost de 12, 54 %. In Capitala, pana la ora aceeasi ora, 13, prezenta la urne a fost, conform aceleiasi surse, de 11, 30 %.

86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger