AcasăPoliticaIohannis vrea sa organizeze o dezbatere nationala pe tema educatiei

Iohannis vrea sa organizeze o dezbatere nationala pe tema educatiei

Chiar de Ziua Internationala a profesorilor, marcata pe 5 octombrie, prezidentiabilul Aliantei Cresitn Liberale a anuntat ca, in cazul in care va castiga alegerile pentru Cotroceni, isi propune sa organizeze o dezbatere nationala pe tema educatiei.

Amintind ca a fost dascal, si ca i-a placut „cu adevarat” aceasta meserie, dar si ca, in cadrul programului sau prezidential educatia constituie o prioritate, Iohannis a anuntat ce isi propune in aceasta chestiune, in cazul in care va ajunge sa castige alegerile din noiembrie. „Ziua de 5 octombrie este una cu o semnificatie speciala pentru mine, este un prilej pentru a ne aminti de importanta fundamentala a profesiei de dascal. (…) Mi-a placut cu adevarat sa fiu dascal si, tocmai de aceea, cunosc foarte bine care este potentialul acestei profesii pentru cresterea si dezvoltarea Romaniei, dar si problemele care afecteaza sistemul de invatamant”, a precizatIohannis, duminica, intr-un comunicat transmis cu ocazia Zilai Internationale a profesorilor.

Ca urmare, fiind de parere ca investitia in educatie este o investitie in viitor, necesara indiferent de eforturile si resursele financiare necesare, Klaus Iohannis vrea ca, in cazul in care ajunge sa ocupe fotoliul de la Cotroceni, sa initieze o dezbatere nationala cu privire la acest domeniu. „Daca romanii imi vor da votul lor, imi propun, ca presedinte al Romaniei, sa organizez o dezbatere nationala pe tema educatiei, in urma careia sa rezulte tinte si etape clare prin care sa reconstruim intregul sistem”, a concluzionat liderul PNL.

100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger