AcasăPoliticaIohannis vrea "plan clar de masuri de urgenta" in privinta situatiei din...

Iohannis vrea „plan clar de masuri de urgenta” in privinta situatiei din Sanatate

In conditiile in care, pe fondul publicarii unei liste cu 50 de spitale in care s-au constatat nereguli in privinta dezinfectantilor, fostul sef al statului aducea in primul rand in atentia sa, dar si a premierului Ciolos, faptul ca Romania s-ar confrunta cu „un COD ROSU in Sanatate”, Klaus Iohannis a reactionat, pe Facebook.

In ziua in care Ministerul Sanatatii (MS) a facut publica lista spitalelor la care s-au constatat „probe neconforme” in cadrul verificarilor care se fac in privinta dezinfectantilor folositi in unitatile sanitare, seful statului a anuntat, prin intermediul unei retele de socializare, ce anume vrea sa vada din directia conducerii Ministerului Sanatatii. Si anume un plan de masuri de urgenta. „Astept din partea Ministerului Sanatatii o analiza exacta si un plan clar de masuri de urgenta cu privire la situatia din domeniul sanatatii, ca urmare a publicarii listei cu spitalele in care au fost depistate probleme cu dezinfectantii”, a transmis presedintele, pe Facebook.

Va reamintim faptul ca, dupa cum reiese din lista data publicitatii din directia MS, 9 din aceste spitale sunt din Capitala, printre ele numarandu-se Floreasca si Universitar, dar si Institutul Parhon si Spitalul de Pneumologie „Marius Nasta”.

Cititi si: Scandalul dezinfectantilor. Lista spitalelor cu probleme: 9 dintre ele, in Bucuresti

Cazul dezinfectantilor. Cadariu cere DSP-urilor verificarea unor contracte incheiate de spitale

Fostul sef al statului le atrage atentia sefilor celor doua Palate: „Este COD ROSU in sanatate”!

author avatar
Cristina Stefan
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger