AcasăPoliticaIohannis, si printre protestatarii de la Cotroceni

Iohannis, si printre protestatarii de la Cotroceni

Presedintele a fost printre protestatarii aflati cuzecile, in zona Cotrocenilor, in ciuda ninsorii de afara. Insa, comparativ cu situatia de zilele trecute, cand Klaus Iohannis a fost si in centrul Capitalei, unde, la vremea respectiva, manifestau cei nemultumiti de OUG 13 – ordonanta abrogata intre timp – Klaus Iohannis n-a avut parte de o primire prea calduroasa, departe de vremea capricioasa.

 

In zgomot de vuvuzele, printre huiduieli si scandari de tip „demisia”, Klaus Iohannis si-a croit drum printre manifestanti. Au fost si cateva replici scurte din partea sefului statului, printre care un indemn ca oamenii sa plece catre casa, avand in vedere vremea de afara.

De altfel, presedintele a zabovit, pret de cateva momente, cat se poate de calm, printre protestatari, cateva zeci la numar, inainte de trece de poarta de intrare in Palatul Cotroceni.

Ulterior, din directia Cotrocenilor s-a adus ceai cald, pentru manifestanti, avand in vedere faptul ca la momentul de fata ninge, e frig, iar oamenii continua sa stea in strada, in fata sediului Presedintiei.

Doar ca, din cate se poate vedea din imaginile difuzate de televiziunile de televiziunile de stiri, interventia presedintelui mai degraba a tensionat atmosfera, decat sa o calmeze.

sursa foto: captura Romania TV

355 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce bicisnic, ce jigodie ce om fara caracter este acest neamt ca toti cei din neamul lui. Un tradator, un neica nimeni in drum.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger