AcasăPoliticaIohannis si Ponta, intalnire la Cotroceni pe tema viitoarei sedinte a CSAT

Iohannis si Ponta, intalnire la Cotroceni pe tema viitoarei sedinte a CSAT

Seful statului si cel al Guvernului au avut, joi, o intrevedere la sediul Presedintei, in care au discutat pe marginea ordinii de zi a viitoarei sedinte a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

Precizarea despre intrevederea din aceasta dimineata, dintre presedinte si premier, a fost facuta intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Deocamdata nu se stie cand anume se va desfasura aceasta sedinta a CSAT-ului insa, conform aceleiasi surse, intrunirea Consiliului va avea loc „in aceasta primavara”. Pana la acest moment, seful Executivului nu a facut niciun fel de precizare cu referire la aceasta intalnire, cum s-a intamplat in cazul precedentelor intalniri de lucru avute cu presedintele, la Cotroceni, de la instalarea acestuia din urma in functie.

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii in cauza va fi prima condusa de catre Klaus Iohannis, de la preluarea mandatului de sef al statului.

Precedenta intrunire a CSAT-ului a avut loc anul trecut, in dupa-amiaza zilei de 25 noiembrie, fiind convocata si condusa de catre fostul sef al statului, Traian Basescu, sedinta in cadrul careia s-a stabilit, dupa cum anunta Presedintia la momentul respectiv, si  „Programul de activitate al CSAT pentru anul 2015”.

sursa foto: livearad.ro

author avatar
Cristina Stefan
273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger