AcasăPoliticaIohannis si-a anuntat DEMISIA din functia de prim-vicepresedinte al PNL

Iohannis si-a anuntat DEMISIA din functia de prim-vicepresedinte al PNL

Primarul sibian a anuntat, luni dimineata, ca urmare a rezultatelor slabe obtinute de PNL la alegerile europarlamentare, ca renunta la functia de conducere detinuta in PNL.

Mai exact, Iohannis renunta la functia de prim-vicepresedinte al PNL, dar si calitatea de membru al BP al partidului condus de Antonescu. „Am demisionat in aceasta dimineata din calitatea de prim-vicepresedinte al PNL si din calitatea de membru al Biroului Politic. Am anuntat presedintele despre acest lucru”, a afirmat, in urma cu scurt timp, Iohannis, intr-o declaratie de presa extrem de succinta.

Hotararea lui Iohannis a fost anuntata la doar cateva minute dupa ce liderul PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca se va tine de cuvant si ca va anunta in sedinta conducerii PNL-ului, care se va intruni la ora 14, ce decizie va lua, dupa esecul inregistrat de formatiunee la scurtinul pentru PE.

Va amintim ca, potrivit rezultatelor aprtiale ale aegerilor europarlamentare, anuntate de BEC luni dimineata, dupa centralizarea proceselor verbale din 93,54% din sectiile de votare, PNL a obtinut PNL -14, 86% din voturi, in timp ce Alianta PSD, PC, UNPR – 32, 24%, iar fostul liberal Mircea Diaconu, care a intrat in cursa pentru un loc in Parlamentul European ca independent, a obtinut 6, 95%.

Cititi si: Antonescu: Imi asum esecul la europarlamentare. Un presedinte de partid nu isi da demisia in fata presei

author avatar
Cristina Stefan
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger