AcasăPoliticaIohannis se lauda ca e sustinut de cancelarul Germaniei

Iohannis se lauda ca e sustinut de cancelarul Germaniei

Desi a anuntat in mai multe randuri ca este cetatean roman, Klaus Iohannis, candidatul din partea ACL la alegerile prezidentiale, se lauda ca este sustinut de cancelarul Germaniei.

Invitat la Adevarul Live, pentru a comenta ultimele informatii aparute despre lupta sa cu Victor Ponta pentru presedintia Romaniei, Klaus Iohannis s-a declarat increzator in sansele sale de a rasturna calculele hartiei la scrutinul de duminica.

In plus, Iohannis a prezentat o scrisoare de sustinere trimisa chiar de Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Conform documentului prezentat, Angela Merkel si-a manifestat suportul fata de Iohannis inca din 28 octombrie, chiar daca nu a venit in Romania pentru a-l sustine in mod direct pe candidatul ACL.

„Stimate domnule Iohannis! Am aflat cu bucurie faptul ca veti candida la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie din partea Aliantei Crestin Liberale. Cetatenii romani regasesc in candidatura dumneavoastra o serie de virtuti care in Europa sunt foarte apreciate. Ca primar al orasului transilvanean Sibiu ati dovedit competente administrative si spirit european autentic. Prin trecerea PNL la popularii europeni si prin alianta incheiata cu PDL ati reusit sa creati o forta puternica a clasei de mijloc. Va doresc multa determinare si energie si sper intr-o victorie a dvs. si a Aliantei Crestin Liberale”, este mesajul transmis de Angela Merkel.

author avatar
Cristi Ionita
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger