AcasăPoliticaIohannis, prezidentiabilul PNL, despre votul de luni: Nu au existat contre. Nu...

Iohannis, prezidentiabilul PNL, despre votul de luni: Nu au existat contre. Nu ne-am luptat, am optat

In prima declaratie de dupa votul de luni, din Delegatia Permanenta, in urma caruia a fost desemnat candidatul PNL la presedintie, Klaus Iohannis a anuntat ca, pana pe 5 august, ar urma sa se afle numele celui care va intra in cursa pentru Cotroceni din partea formatiunii de dreapta rezultate dupa fuziunea PNL-PDL.

Desemnarea candidatului unic al dreptei va fi facuta in urma unei cercetari sociologice, a mai precizat Iohannis. Liderul PNL le-a multumit celor care i-au acordat increderea prezidentialelor din toamna, dar si celor care l-au votat pe Antonescu, insistand, totodata, ca nu s-a pus problema sa existe, la Delegatia Permanenta de luni, controverse si pozitii critice, cum s-a zvonit. „Nu a fost un vot controversat, a fost un vot absolut democratic. (…) Nu au existat niciun fel de contre, luari de pozitie critice (…) Noi nu ne-am luptat, noi am optat, atat Crin Antonescu si cu mine am optat, Delegatia Permanenta a transat acest lucru, mergem mai departe ca si colegi”, a sustinut Iohannis.

Va reamintim ca rezultatele optiunilor exprimate in cadrul intrunirii forului de conducere al liberalilor au aratat ca au fost 111 voturi pentru Klaus Iohannis si doar 55 pentru fostul presedinte al Partidului National Liberal, ca urmare primarul din Sibiu este candidatul propus de PNL la scrutinul pentru cea mai inalta functie in stat.

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger