AcasăPoliticaIohannis: Ponta sa demisioneze acum, in ceasul al 12-lea. II solicit si...

Iohannis: Ponta sa demisioneze acum, in ceasul al 12-lea. II solicit si astazi vina sa negociem o aparitie comuna

Catalogand situatia de luni si marti, de la ministerul de Externe, drept o „dramoleta”, in care a fost sacrificat „un pion”, in persoana lui Corlatean, despre care Iohannis spune ca a fost „demisionat” de la MAE, liberalul ii cere lui Ponta sa demisoneze.

„Elementul principal din acest scandal este primul-ministru Victor Ponta. Dl Ponta trebuia sa demisioneze. Este regretatibl ca avem un Guvern care suprima intentionat votul in diaspora. Ii cer domnului Ponta sa demisioneze acum, in ceasul al 12-lea, fiindca nu este capabil sa faca fata acestui post”, sustine candidatul Aliantei Crestin Liberale.

Mai mult, Iohannis considera ca, daca ar renunta la functia de sef al Guvernului, Ponta „ar avea toata libertatea” sa accepte o dezbatere, pe o platforma publica si neutra, cu reprezentantul ACL in cursa pentru prima functie in stat. „Banuiesc ca multele sarcini de prim-ministru nu i-au permis pana acum sa vina sa organizam o dezbatere (…) Ii solicit si astazi, de la acest pupitru, sa vina sa negociem o aparitie publica, comuna, pe o platforma publica, neutra, dezbatere asteptata de toti romanii”, a mai punctat candidatul ACL la presedintie.

Va reamintim ca Ponta si Iohannis au ramas in lupta pentru Cotroceni,dupa primul tur de scrutin. Cei doi candidati la presedintie nu au reusit sa se puna de acord cu privire la prezenta, intr-un cadru comun, la o dezbatere publica, inainte de turul doi al alegerilor, de duminica, 16 noiembrie.

135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger