AcasăPoliticaIohannis, plangere penala impotriva lui Dragnea

Iohannis, plangere penala impotriva lui Dragnea

Klaus Iohannis il da pe Liviu Dragnea pe mana DNA-ului

Liderul PNL l-a reclamat la DNA pe vicepremierul Liviu Dragnea. Motivul: initierea ordonantei de urgenta care-i elibereaza pe alesii locali din ”ghearele” partidelor-mama.

Klaus Iohannis il da pe Liviu Dragnea pe mana DNA-ului

Semnatarul plangerii penale, Klaus Iohannis, sustine ca Liviu Dragnea s-a facut vinovat de abuz in serviciu atunci cand a initiat ordonanta de urgenta care ”a deschis posibilitatea racolarilor politice” in prag de alegeri. Ca urmare, Iohannis reclama ”vatamarile” aduse ”tuturor candidatilor la alegerile prezidentiale si, in general, interesului public care vizeaza desfasurarea alegerilor in conditii de egalitate de sanse si de legalitate”. Plangerea penala depusa de Opozitie nu este pe placul ministrului Justitiei, pesedistul Robert Cazanciuc. ”Nu cred ca divergentele politice pot si trebuie rezolvate prin intermediul plangerilor penale.

Liviu Dragnea

Cred ca exista cai tot politice de a rezolva atunci cand avem conflicte politice, nu prin intermediul justitiei”, a sustinut Cazanciuc, ieri, la plecarea de la Consiliului Superior al Magistraturii.

 

author avatar
Simona Badulescu
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger