AcasăPoliticaIohannis: Nu voi gratia niciun politician condamnat pentru acte de coruptie

Iohannis: Nu voi gratia niciun politician condamnat pentru acte de coruptie

Candidatul Aliantei Crestin Liberale la scrutinul pentru cea mai inalta functie in stat a sustinut, marti dupa-amiaza, ca, in cazul in care va ajunge sef al statului, nu va gratia politicieni condamnati pentru acte de coruptie.

Iohannis a facut aceasta afirmatie in cadrul unei conferinte de presa, in care a mai declarat, printre altele, ca vrea un Legislativ cu mai putini alesi, dar care sa fie mai eficient. „Nu voi accepta sub nicio forma ca politicienii sa-si subordoneze justitia (…). Pe timpul mandatului meu nu voi gratia niciun politician condamnat pentru acte de coruptie”, a sustinut prezidentiabilul ACL.

Totodata, liderul PNL a punctat ca, in cazul in care va castiga prezidentialele de luna viitoare, nu va accepta proiecte care pun in pericol comunitatea ori mediul. „Nu voi accepta proiecte care nu sunt bine verificate si care pun in pericol comunitatea in zona sau mediul. Ca sa fiu mai specific, nu voi accepta sa fie promovate proiecte tip ‘Rosia Montana'”, a explicat candidatul ACL pentru fotoliul de la Cotroceni.

98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger