AcasăPoliticaIohannis a demisionat din functia de primar. "Cand spun 'acasa', spun Sibiu"

Iohannis a demisionat din functia de primar. „Cand spun ‘acasa’, spun Sibiu”

Dupa 14 ani si jumatate in care a fost in fruntea municipalitatii sibiene, Klaus Iohannis, a demisionat, marti, din fruntea Primariei Sibiu, la doua saptamani dupa ce a castigat scrutinul pentru Cotroceni.

In ultima conferinta de presa sustinuta in aceasta postura, de primar al orasului care, in 2007 a fost Capitala Culturala Europeana, Iohannis le-a multumit sibienilor, dar si colegilor din primarie. „Au fost ani extraordinar de frumosi”, a marturisit sibianul.

Fostul edil al Sibiului a marturisit ca spera sa revina „in vizita” in orasul pe care l-a condus vreme de patru mandate, cat mai des cu putinta. „Voi fi presedintele Romaniei si voi fi presedintele tuturor cetatenilor romani, indiferent daca stau in Sibiu, in Bucuresti, oriunde in tara sau in Diaspora. Dar cand spun ‘acasa’, spun Sibiu”, a precizat Klaus Iohannis.

In alta ordine de idei, liderul PNL a anuntat ca, in perioada urmatoare, va pleca in Statele Unite. Iohannis a precizat doar ca este vorba despre o vizita privata peste Ocean.

Klaus Iohannis urmeaza ca, peste aproximativ trei saptamani, sa se instaleze, oficial, la Cotroceni, odata ce mandatul presedintelui in exercitiu, Traian Basescu, se incheie.

102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger