AcasăPoliticaIohannis: M-am apropiat de PNL din 2004. Acesti 10 ani nu se...

Iohannis: M-am apropiat de PNL din 2004. Acesti 10 ani nu se gasesc in carnetul meu de partid, ci in inima mea

Klaus Iohannis

Actualul lider interimar si candidat la presedintia PNL, contra lui Ioan Ghise, Klaus Iohannis a declarat ca actualul Congres va dovedi ca Partidul National Liberal este „unit, o singura echipa puternica”, dar si ca, desi nu are o vechime decat de un an in randurile liberalilor, in „inima sa de politician” se pot numara deja zece ani de cand s-a apropiat tot mai mult de PNL.

Klaus Iohannis

Iohannis si-a inceput discursul spunand ca il saluta „cu multa prietenie” pe Crin Antonescu, despre care a amintit ca a fost cel care l-a convins sa se inscrie in PNL, anul trecut.

Dar si ca s-a apropiat de formatiunea la sefia careia candideaza la acest moment inca de acum zece ani, si ca, desi aveasta „vechime” nu este prezenta in carnetul sau de membru PNL, va ramane la nivel sufletesc. „Eu m-am apropiat, incet, de PNL, din 2004, fata de PNL din Sibiu (…) Acesti zece ani nu se gasesc in carnetul meu de partid, dar se gasesc in inima mea de politician”, a precizat Iohannis, amintind, totodata, de perioada in care l-a sprijinit pe fostul lider al PNL, Crin Antonescu, la prezidentialele din urma cu cinci ani.

144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger