AcasăPoliticaIohannis, la aceeasi masa cu ambasadorii statelor UE aflati la Bucuresti: Vrem...

Iohannis, la aceeasi masa cu ambasadorii statelor UE aflati la Bucuresti: Vrem sa fim parte din nucleul Uniunii Europene

Klaus Iohannis si inaltii reprezentanti diplomatici ai statelor membre ale familiei europene cu reprezentare in Romania s-au asezat la aceeasi masa, joi la pranz.

Printre temele abordate de catre seful statului in cadrul dejunului la care a fost prezent, la o un hotel de lux din centrul Capitalei, alaturi de ambasadorii statelor Uniunii Europene acreditati in Romania s-au numarat chestiunea migratiei, precum si „groaznicele atacuri teroriste” care au lovit, in urma cu doua saptamani inima Frantei, dar si modurile in care se pot preveni astfel de situatii.

„Am discutat despre foarte multe teme importante pentru noi si pentru Uniunea Europeana. Am discutat despre rolul si locul nostru in Uniune, ca vrem sa fim parte din nucleul Uniunii Europene. Am mai vorbit despre migratie, despre refugiati, despre faptul ca trebuie sa colaboram cu tarile de tranzit si de origine pentru a opri acest val de refugiati”, a punctat Klaus Iohannis.

115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger