AcasăPoliticaIohannis incaseaza bani din chirie in afara legii

Iohannis incaseaza bani din chirie in afara legii

Conform cercetarilor efectuate de RISE Project, Raiffeisen Bank plateste in continuare chirie lui Klaus Iohannis pentru casa pierduta toamna trecuta de actualul sef al statului, printr-o sentinta judecatoreasca definitiva.

Presedintele Klaus Iohannis nu se incurca in sentinta Justitiei atunci cand este vorba de o chirie anuala de 60.000 de euro

In opinia taberei favorabile presedintelui,este normal sa fie asa din moment ce procesul nu s-a terminat cata vreme familia Iohannis a depus, imediat dupa aflarea verdictului, o contestatie in anulare. In plus, dat fiind caracterul ”definitiv si irevocabil” al sentintei, statul, in calitatea sa de precedent titular al dreptului de proprietate, ar fi trebuit pana acum sa reclame imobilul de la perdantii Iohannis si Bastea, prin intermediul Ministerului de Finante. Nu a fost sa fie, din ce motiv anume nimeni nu stie din moment ce, chestionat de RISE Project pe tema, Ministerul de Finante a tacut chitic si continua sa taca si in zilele noastre. Chiar daca institutiile isi baga capetele in nisip ca sa nu fie obligate sa-i ia chiria de la gura lui Iohannis, prin simplul fapt ca acesta este presedintele Romaniei cazul dauneaza grav democratiei, principiilor europene, statului de drept etc. Nu de alta, dar crezul ”politicii altfel” se bazeaza pe un presedinte care este un exemplu de moralitate si corectitudine si care, spre deosebire de orice Ionescu, Popescu, Georgescu, da tonul in respectarea la sange a deciziilor Justitie. Si mai exact, pentru a respecta prototipul prezidential tot de el lansat, Klaus Iohannis ar fi trebuit sa-si informeze imediat chiriasii ca, pentru moment, nu mai este proprietarul spatiului si sa le propuna eventual sa depuna banii de chirie intr-un cont accesibil doar dupa ce instanta se va pronunta asupra contestatiei in anulare. Asa s-ar fi putut impaca si capra Presedintiei si varza lui Iohannis, daca ar fi fost sa fie.

author avatar
National
798 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger