AcasăPoliticaIohannis il perie de zor pe Antonescu

Iohannis il perie de zor pe Antonescu

Crin Antonescu si Klaus Iohannis pe vremea cand liberalii credeau ca rup gura targului si a PSD-ului cu ajutorul ”neamtului”

Klaus Iohannis schimba foaia si il ia cu binisorul pe precedesorul sau, doar-doar s-o mai invarti asa de niste voturi.

Crin Antonescu si Klaus Iohannis pe vremea cand liberalii credeau ca rup gura targului si a PSD-ului cu ajutorul ”neamtului”

Pe vremea cand Klaus Iohannis era doar primarul Sibiului si statea unde il punea Crin Antonescu atunci cand venea prin Bucuresti, cei doi erau prieteni la catarama. Amicitie care, sfarsita brusc dupa preluarea PNL-ului si a candidaturii la Presedintie de catre sibian, a fost repede inlocuita de o adversitate pe fata. ”Iohannis nu m-a convins, nu-l votez”, a decretat scurt Antonescu, intorcand spatele la propriu partidului si campaniei electorale. Convins fiind ca este noua stea a dreptei dambovitene, Iohannis i-a pus sare pe coada fostului sau mentor in ale liberalismului si nu s-a sfiit sa-l intepe, public, cand si cand. Efectele gafelor marca Iohannis si a graiului rar si asezat asupra electorilor ”mitici”, plus apropierea votului, l-au facut insa pe candidatul ACL sa-si revizuiasca atitudinea fata de Antonescu. care, dintr-un om orgolios care ”nu stie sa piarda” si sa se poarte ca un adevarat fost presedinte al PNL, a devenit peste noapte ”un politician foarte bun”. ”Eu sunt convins ca ma voteaza. Doar ca nu e pregatit sa se implice in campanie. E un foarte bun politician, stie foarte multe lucruri despre Victor Ponta, ar fi fost de mare ajutor”, si-a facut vant Klaus Iohannis, incurajandu-se singur. Culmea este ca Iohannis este serios concurat in operatiunea de periere a lui Crin Antonescu de Calin Popescu Tariceanu. Care, poftind si el la voturile fostului lider al PNL, a incercat sa se dea bine pe langa Antonescu afirmand despre el este un politician de top si un prezidentiabil ”mult mai bun decat Iohannis”.

author avatar
Simona Badulescu
262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger