AcasăPoliticaIohannis il lauda pe romanul considerat erou la Londra

Iohannis il lauda pe romanul considerat erou la Londra

Florin, compatriotul plecat la munca in capitala Marii Britanii care i-a sensibilizat puternic pe britanici cu gesturile sale din seara atacurilor de la Londra, l-a impresionat si pe seful statului.

Aflat in Statele Unite si raspunzand unei intrebari despre romanul care a ajuns sa fie cunoscut in media britanica si laudat pentru curajul de a fi intervenit in momente extrem de tensionate, avand in vedere ca a fost vorba despre incidente de natura terorista, liderul de la Cotroceni a avut doar cuvinte frumoase la adresa tanarului. „Mi-a placut foarte mult si recunosc ca am vazut reportajele si l-am admirat. E demn de toata aprecierea”, a transmis Klaus Iohannis.

Intrebat daca se gandeste sa-l decoreze, Iohannis a raspuns: „e o idee care poate fi urmarita, de ce nu?”
Povestea romanului a facut inconjurul presei din Regatul Unit. Barbatul a iesit din brutaria in care lucreaza si, din cate a povestit ulterior, intelegand ca e vorba despre un atac, ba chiar vazand un om injunghiat, in apropierea sa, n-a dat bir cu fugitii, ci a actionat cum a putut mai bine, marturisind chiar ca l-ar fi lovit pe unul dintre atacatori cu o naveta in cap.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger