AcasăPoliticaIohannis ii da peste nas lui Antonescu

Iohannis ii da peste nas lui Antonescu

De cand a descoperit ca este „mai pregatit ca niciodata” sa preia fraiele PNL-ului, Klaus Iohannis nu mai face altceva decat sa-i intoarca vorba lui Crin Antonescu. Nimic din ce propune presedintele in functie nu mai este pe placul primarului de la Sibiu.

Klaus Iohannis deschide gura doar ca sa-l contrazica pe liderul PNL

Klaus Iohannis iar lua si astazi locul lui Crin Antonescu. Pentru ca acest lucru nu este insa posibil, prim-vicepresedintele liberal se multumeste doar sa traseze noi directii in partid, altele decat cele dictate de Antonescu. Pentru un inceput modest, Iohannis a anuntat ca usa PNL-ului este deschisa oricand pentru Calin Popescu Tariceanu.  „Domnul Tariceanu se va intoarce in PNL. Este parerea mea, am mai spus-o. Acest pas pe care l-a facut in afara partidului este o greseala, dupa parerea mea si nu vad alta evolutie aici. (…) Nu e foarte complicat, poate sa faca adeziune si sa fie reprimit in PNL”, a afirmat prim-vicepresedintele liberal. Declaratia lui a venit la cateva ore dupa ce Antonescu preciza ca Tariceanu nu mai are ce sa caute in PNL: „Exista posibilitatea sa se intoarca, nu exista posibilitatea sa fie reprimit”.

Politica de aliante, o alta tema de disputa

Crin Antonescu s-a facut cu un adversar in plus

Dupa ce a dat semnalul cu Tariceanu, care a prins de altfel foarte bine in partid, Iohannis a  transmis un mesaj si pentru formatiunile de dreapta. Unul echilibrat, dar in antiteza cu planurile lui Crin Antonescu, care a explicat clar ca nu vrea sa faca nicio alianta politica, nici cu PDL, nici cu PMP. „Nu cred ca trebuie sa personalizam foarte mult colaborarile dintre partide. In masura in care, dupa europarlamentare, pe dreapta va aparea o discutie care duce spre apropierea partidelor, atunci toate lucrurile acestea se vor discuta. Dar nu cunosc niciun partid din Romania care, in momentul de fata, se confunda cu o persoana si cred ca e bine sa nu se intample acest lucru”, a conchis Iohannis.

[poll id=”759″]

author avatar
Adelina Ionicel
1.475 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger