AcasăPoliticaIohannis, furibund: "Jos mainile de pe DNA!"

Iohannis, furibund: „Jos mainile de pe DNA!”

Dupa protestele de amploare din Capitala la care au aparut incidente, fiind nevoie de interventia jandarmilor, presedintele a iesit, joi, in fata presei pentru a acuza MAI si a lua apararea SRI. Asta in conditiile in care seful statului nu avea niciun raport concret care sa-i arate interventia – oportuna sau nu- a fortelor de ordine. Ulterior, Iohannis a cerut lamuriri „scrise, urgente si clare” din partea ministrului de Interne, Carmen Dan.

Asadar, primul om in stat s-a declarat nemultumit de interventia jandarmilor, dar si de felul in care conducerea Ministerului de Interne a gestionat situatia. „Felul in care Ministerul de Interne nu a gestionat situatia si felul in care jandarmii au actionat fata de aceste grupuri de instigator ma nemultumeste profund”, a mentionat presedintele, care a inaintat si o posibila solutie de urmat, analizand situatia asemeni unui specialist in astfel de interventii. Iohannis consider „ca ar fi fost cazul sa ii izoleze in modul in care s-au adunat” si nu sa ii lase „sa se amestece printre demonstrantii pasnici”.

„Jos mainile de pe DNA!”, a fost, fara indoiala, cel mai important mesaj pe care l-a transmis guvernantilor, pe un ton categoric (chiar furibund), Klaus Iohannis in cadrul interventiei sale de presa. „Sunt multi dusmani ai Romaniei care se bucura si isi freaca mainile”, seful statului uitand sau nerecunoscand faptul ca principalul instigator este chiar el.

241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger