AcasăPoliticaIohannis: Faza cu presedintele si primul-ministru mi s-a parut suspecta

Iohannis: Faza cu presedintele si primul-ministru mi s-a parut suspecta

Klaus Iohannis

Vorbind despre noul Executiv, si de spre componenta sa, liberalul Iohannis a facut cateva precizari si in legatura cu acordul dintre presedintele Basescu si premierul Ponta, in urma caruia Guvernul a fost investit – ministrii depunand, miercuri, juramantul, la Cotroceni.

Klaus Iohannis

In opinia prim-vicepresedintelui PNL, membrii noului Guvern pot avea multe diplome, insa acest lucru nu le asigura neaparat succesul in functiile in care au fost investiti, oficial, miercuri.  „Victor Ponta nu a dorit sa continue in formula USL. Dupa parerea mea, acest lucru nu este o reusita, ci este un pas politic gresit, din partea lui Ponta si a PSD-ului. Pe de alta parte, s-a construit un guvern care are putina personalitate, multe titluri, putine realizari. Este, cu siguranta, o abordare care se poate incerca, dar pe mine unul nu m-a convins cu aceasta echipa guvernamentala„, sustine primarul Iohannis.

Mai mult, liberalul nu vede cu ochi buni intreaga situatie din jurul intelegerii dintre Seful statului si cel al Guvernului, privitor la programul de guvernare si la acordul verbal in urma caruia ministrii au depus, seara trecuta, juramantul la Cotroceni. „Intreaga faza cu presedintele si primul-ministru mi s-a parut suspecta. (…) Intre cafea si cina sa se produca minunea: s-au inteles. Dupa parerea mea s-au inteles demult. Faza cu investirea Guvernului a fost o continuare a bunei colaborari intre presedinte si premier, care a inceput cu acel mult-discutat pact de coabitare si care, iata, a produs rezultate frumoase”, a concluzionat Iohannis.

Citeste si: Basescu anunta un acord cu Ponta: Guvernul isi va asuma raspunderea pe un nou program. Voi valida noii ministri astazi

219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger