AcasăPoliticaIohannis explica de ce ajunge chestiunea defrisarilor ilegale pe agenda CSAT: Este...

Iohannis explica de ce ajunge chestiunea defrisarilor ilegale pe agenda CSAT: Este o problema de securitate nationala

Protestele bucurestenilor, dar si ale locuitorilor din alte orase ale tarii, fata de despaduririle masive si ilegale, nu raman fara urmari.

In conditiile in care anuntase inca de zilele trecute, mai exact de acum doua saptamani, in sambata in care au avut loc, atat in Capitala, cat si in alte orase mari ale tarii, printre ele Clujul si Sibiul, manifestari pasnice de protest, cu mii de tineri- dar nu numai- iesiti in strada, in semn de nemultumire fata de despaduririle abuzive, oamenii dorind sa atraga atentia asupra unei realitati crunte si sa ceara masuri concrete, ca va introduce acest subiect pe agenta discutiilor Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT), presedintele a revenit, miercuri, asupra chestiunii defrisarilor ilegale.

Intr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook, Klaus Iohannis isi motiveaza decizia,  considerand ca subiectul este unul de importanta majora pentru statul roman, care tine de insasi siguranta nationala. „Chestiunea defrisarilor ilegale este o problema de securitate nationala, motiv pentru care am introdus acest subiect pe ordinea de zi a CSAT. Consider necesara o discutie aprofundata cu toate institutiile statului implicate pentru a analiza si a lua masurile ce se impun pentru stoparea despaduririlor abuzive”, a subliniat liderul de la Cotroceni.

Pentru moment nu se stie, insa, cand anume va avea loc urmatoarea dsedinta a CSAT, a dpua pe care urmeaza sa o conduca Iohannis, de la instalarea sa in cea mai inalta functie in stat. precedenta desfasurandu-se in prima saptamana a lunii martie.

author avatar
Cristina Stefan
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger