AcasăPoliticaIohannis este un pampalau!

Iohannis este un pampalau!

Klaus Iohannis este intr-adevar o solutie. Cea mai proasta pe care PNL-ul putea sa o aleaga, sustin reprezentantii Partidului Liberal Reformator.

Klaus Iohannis, facut praf de adversarii politici

Reuniunea in care penelistii si-au desemnat prezidentiabilul a fost analizata in detaliu de liberalii care s-au inregimentat in formatiunea lui Calin Popescu Tariceanu. In opinia acestora, PNL-ul pariaza pe o mana moarta, Klaus Iohannis fiind un personaj lipsit de substanta, care si-a insusit „abuziv” calitatea de liberal.  Mai mult, primarului Sibiului i se imputa si faptul ca nu are caracter si ca a profitat de Crin Antonescu pentru a-i lua partidul si statutul de prezidentiabil. O spune cu subiect si predicat deputatul PLR Octavian Bot, care nu a ascuns niciodata „inalta” parere pe care o are despre liderul liberal. „In mod gresit se vorbeste despre candidatul dreptei, cu referire doar la PDL-PNL. Admitand, cu indulgenta, ca acest hibrid ar fi de dreapta, totusi dreapta politica din Romania nu poate fi redusa la aceasta formatiune, nascuta moarta. (…)

Calin Popescu Tariceanu este creditat cu mai multe sanse la prezidentiale

Klaus Iohannis, in afara faptului ca a stat in dreapta lui Crin Antonescu, pe care mai apoi l-a «lucrat» metodic, nemteste, nu este om politic. Este o inventie, nici de dreapta, nici de stanga”, a declarat Bot, convins fiind ca fondatorul PLR, Calin Popescu Tariceanu il va spulbera in toamna pe „pampalaul Iohannis”. Si pentru ca tot a atins subiectul alegeri prezidentiale, deputatul PLR i-a luat la tinta si pe ceilalti aspiranti la prima functie in stat. „Mihai Razvan Ungureanu, cu mutra sa de adolescent miop, parsiv, dupa ce a fost un UTC-ist de frunte, o speranta comunista, s-a convertit in politician de dreapta. El nu este decat un lider al unui partid fantoma, care nu reprezinta nimic si pe nimeni. Monica Macovei un fost procuror comunist, devenita peste noapte – adusa de Basescu – membra a PPE, formatiune de centru-dreapta. Cristian Diaconescu, marioneta in mainile lui Traian Basescu, pare a fi un incolor politic. Ar putea fi orice, numai politician de dreapta nu”, si-a incheiat Octavian Bot sucrta si deloc onoranta caracterizare.

La pachet cu liderul PNL si-a furat-o si Antonescu

Chiar daca nu mai reprezinta o miza pentru nimeni, Crin Antonescu nu a fost uitat de fostii lui colegi de partid, care au dorit sa-i mai aplice o lovitura, de dragul vremurilor trecute. „In PNL lipsa de luciditate exista de o buna bucata de vreme. Cred ca Antonescu ia lucrurile foarte in bataie de joc. A vrut sa dea impresia de comportament democratic. Eu cred ca stia ca n-are sanse”, a comentat Calin Popescu Tariceanu infrangerea pe care Antonescu a suferit-o in fata lui Klaus Iohannis.  Un Iohannis despre care, acelasi Tariceanu sugereaza ca este la fel sau poate mai rau decat Crin Antonescu. „Iohannis e lipsit de subsanta. Nu are experienta politica necesara pentru a fi presedinte de partid sau, mai mult, presedinte al tarii”, a conchis fondatorul Partidului Liberal Reformator.

„Prostanacul” mai tare decat „pampalaul”

Proaspat desemnat prezidentiabil al PNL, Klaus Iohannis nu reuseste sa ia fata candidatului PSD. Ca in momentul de fata Victor Ponta este mai bine cotat decat liderul liberal nu este o surpriza pentru nimeni, interesant este ca pana si Mircea Geoana l-ar spulbera in turul doi. Cel putin asta reiese din cel mai recent sondaj CURS in care Mircea Geoana ar obtine 52% din voturi in timp ce Iohannis ar lua doar 48% din voturi.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
2.199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger