AcasăPoliticaIohannis e ferm: "Orice se poate negocia"

Iohannis e ferm: „Orice se poate negocia”

Dupa ce Traian Basescu a anuntat ca dezbaterile Ponta-Iohannis ar trebui sa aiba la Palatul Cotroceni, presedintele Partidului National Liberal a dat un raspuns pe masura.

„Mie mi se pare ca o dezbatere poate sa fie organizata oriunde este o platforma publica, independenta, accesibila, celor doi candidati si intregi media. Orice se poate negocia, daca sunt indeplinite aceste conditii”, a declarat Klaus Iohannis.

Liderul PNL a anuntat ca isi va ruga membrii echipei sa continue negocierile pe tema dezbaterilor publice si a precizat ca spera ca „negocierile sa nu se termine cu declaratii mincinoase din partea rivalilor”.

Presedintele Traian Basescu a anuntat, sambata, ca dezbaterile dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, dinaintea alegerilor prezidentiale din 16 noiembrie, sa aiba loc la Palatul Cotroceni. Basescu sustine ca se intrunesc toate conditiile si mai ramane ca partile sa aleaga moderatorii dezbaterilor. Insa atat oamenii lui Ponta, cat si cei ai lui Iohannis privesc cu scepticism o asemenea posibilitate.

author avatar
Cristi Ionita
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger