AcasăPoliticaIohannis, dupa atentatele de vineri: Romania, solidara cu statele lumii in lupta...

Iohannis, dupa atentatele de vineri: Romania, solidara cu statele lumii in lupta impotriva terorismului

Presedintele a reactionat, vineri, dupa seria de atacuri care au curmat vietile a zeci de oameni su au sadit groaza in randul oamenilor care au asistat, neputinciosi, la scene de o violenta extrema.

Incepand prin a-si exprima regretul fata de persoanele care au cazut victime atentatelor din ziua trecuta, respectiv cele din orasul francez Grenoble-provincia Isere, dar si cele din capitala statului Kuwait si de pe plaja din apropierea a doua hoteluri de lux din Tunisia, liderul de la Cotroceni a tinut sa asigure, intr-un mesaj postat, in cea de-a doua parte a zilei trecute, pe contul sau oficial de Facebook, ca Romania are o pozitie similara cu restul statelor lumii care condamna fenomenul terorist.

„Aceste atentate ne arata ca terorismul reprezinta o amenintare reala in fata careia trebuie sa ramanem fermi si uniti. Romania este solidara cu statele lumii in lupta impotriva terorismului si va continua sa se implice in combaterea acestui fenomen”, si-a exprimat seful statului punctul de vedere, intr-un mesaj postat pe reteaua de socializare amintita.

La randul sau, premeirul Ponta, aflat la recuperare in Turcia, a transmis, tot prin intermediul retelei de socializare, mesaje prin care a exprimat condoleante adresate familiilor victimelor atentatului din Tunisia, dar si asigurari in privinta sustinerii eforturilor Frantei, in „mobilizarea antiterosita”.

70 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger