AcasăPoliticaIohannis doreste sa se adreseze din nou Parlamentului

Iohannis doreste sa se adreseze din nou Parlamentului

Liderul de la Cotroceni intentioneaza sa se adreseze, zilele urmatoare, membrilor Senatului si ai Camerei Deputatilor, intr-o sedinta reunita, a anuntat, dimineata, Presedintia.

Ca urmare, Klaus Iohannis a trimis, vineri, o scrisoare adresata liderilor celor doua Camere ale Legislativului, Calin Popescu Tariceanu, respectiv Valeriu Zgonea.

Liderul de la Cotroceni propune ca data la care sa fie prezent in fata alesilor, pentru a prezenta mesajul sau, sa fie 16 septembrie, precizeaza Administratia Prezidentiala. Asadar, peste mai putin de doua saptamani, intr-o zi de miercuri, cu incepere de la ora 11, deputatii si senatorii ar urma sa fie prezenti la sedinta reunita a celor doua Camere in cadrul careia Klaus Iohannis li se va adresa.

Momentan nu se cunosc motivele pentru care seful statului a ales sa se prezinte in fata reprezentantilor Legislativului, pentru a le prezenta un mesaj, dar se stie ca nu este prima oara de la instalarea sa la Palatul Cotroceni cand alege sa faca acest lucru. S-a intamplat si in februarie, la inceputul sesiunii parlamentare. „Imi doresc un parlament puternic”, spunea la vremea respectiva seful statului.

author avatar
Cristina Stefan
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger