AcasăPoliticaIohannis, despre "nefericita OUG 13", la bilantul DNA: Sabia lui Damocles pare...

Iohannis, despre „nefericita OUG 13”, la bilantul DNA: Sabia lui Damocles pare a fi fost indepartata

Seful statului a considerat ca sedinta de bilant a activitatii DNA-ului pe anul trecut e un moment cat se poate de bun sa aduca in discutie modul in care au reactionat romanii fata de emiterea OUG 13, pe modificarea Codurilor Penal si de Procedura Penala.

„Cetatenii nu mai tolereaza minciuna, compromisul”, a conchis Iohannis, cu referire la protestele incepute in prima zi a acestei luni, pe fondul aprobarii OUG 13, intre timp retrasa. „Nefericita OUG 13 din 2017 a fost abrogata (…) Sabia lui Damocles pare a fi fost, pentru moment, indepartata”, a concluzionat presedintele.

Totodata, Klaus Iohannis a subliniat, in discursul sau de la sedinta de bilant a activitatii DNA-ului pe 2016 faptul ca „de altfel, incercarile Executivului de a modifica legislatia penala au fost amendate in raportul MCV”, care a tras un „semnal de alarma”.

„Lupta impotriva coruptiei, prin mijloacele legale de care dispune statul, este necesara si trebuie continuata, dar ea nu va fi suficienta pentru a combate definitiv acest flagel”, a adaugat seful statului, inainte de a pune accept pe „activitatea de combatere” a coruptiei.

foto: Facebook

103 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca PSD avea un presedinte hotarit,barbat adevarat, nu un pampalau,iar Grindeanu nu era un papa-lapte,Iohanis trebuia arestat imediat,din piata,pentru instigare la lovitura de stat!Asa,dragnea si ai lui se sterg la fund cu voturile romanilor si ling talpile sasului!Pacat ca am avut mare incredere in PSD!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger