AcasăPoliticaIohannis, despre motiunea de cenzura a PNL: Este greu de crezut ca...

Iohannis, despre motiunea de cenzura a PNL: Este greu de crezut ca va cadea Guvernul

Prim-vicepresedintele PNL spune ca motiunea de cenzura impotriva Executivului Ponta 3 este „un exercitiu democratic” si ca nu se asteapta ca Guvernul sa cada in urma acestui demers initiat de partidul din care face parte si sustinut de parlamentari din PDL, PMP si PPDD.

In ziua in care motiunea de cenzura intitulata „Opriti Guvernul Ponta 3 – Guvernul coruptiei, demagogiei si minciunii” a fost citita in plenul Parlamentului, fara ca premierul Ponta sa fie prezent la sedinta, Iohannis, unul dintre liderii PNL, a explicat ca liberalii -trecuti in Opozitie dupa ruperea USL-ului si iesirea liberalilor de la guvernare – folosesc acest demers pentru a evidentia romanilor de ce nu sunt de acord cu ceea ce face Cabinetul condus de Ponta. Dar a dat de inteles ca sansele ca motiunea sa treaca, iar Guvernul sa cada sunt reduse.

„Este un exercitiu democratic. Este instrumentul cel mai puternic la indemana opozitiei de a arata opiniei publice de ce nu este de acord cu ceea ce face Guvernul (…) Sincer, este greu de crezut ca va cadea Guvernul, dar credem ca este obligatia opozitiei, din cand in cand, sa-si faca auzita pozitia si prin intermediul acestui instrument democratic numit motiune”, a precizat Klaus Iohannis, citat de realitatea.net.

Motiunea de cenzura initiata de PNL a fost semnata de un numar de 231 de parlamentari, atat liberali, cat si democrat-liberali, din cadrul Partidului Miscarea Populara, dar si ai PPDD.

115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger