AcasăPoliticaIohannis: Decat sa fiu marlan, mai bine pierd. Ce mesaj le-a transmis...

Iohannis: Decat sa fiu marlan, mai bine pierd. Ce mesaj le-a transmis candidatul ACL tinerilor!

Liderul PNL, candidat al Aliantei Cresitn Liberale la prezidentiale, a tinut sa transmita, vineri, un mesaj special tinerilor cu drept de vot, inainte de turul doi al scrutinului pentru cea mai inalta functie in stat. Nu in ultimul rand, Iohannis a dat de inteles ca prefera sa piarda alegerile, decat sa fie considerat „marlan”.

„Pentru voi construi Romania de maine, puteti sa participati. Mergeti la vot. Convingeti-va parintii, bunicii sa mearga cu totii la vot”, li s-a adresat Klaus Iohannis tinerilor electori.

Totodata, Iohannis a precizat ca multumeste „mult” marii echipe numite ACL din partea careia candideaza la Presedintia Romaniei, dar si sustinatorilor aliantei. „Acum, la final de campanie, vreau sa multumesc tuturor sustinatorilor si voluntarilor care au participat la campania mea electorala”, a declarat liberalul, vineri, intr-o conferinta de presa.

Nu in ultimul rand, intrebat cum de nu a apelat la atacuri la familie, asumandu-si, astfel, riscul de a pierde puncte pretioase in aceasta campanie electorala, Iohannis a raspuns scurt: „Decat sa fiu marlan, mai bine pierd”.

672 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger