AcasăPoliticaIohannis, de la Bruxelles: Eu ii asigur pe toti cei cu care...

Iohannis, de la Bruxelles: Eu ii asigur pe toti cei cu care ma intalnesc ca Romania e stabila

Fara discursuri dinainte pregatite, presedintele e doar un personaj comic, in cel mai fericit caz

Cum situatia politica din tara, in speta demiterea Guvernului Grindeanu, prin motiune de cenzura, a trecut dincolo de granite, ajungand, in mod firesc, si la urechile oficialilor europeni, Klaus Iohannis a abordat, „foarte pe scurt”, din cate a explicat, in urma cu scurta vreme, acest subiect in cadrul discutiei cu omologul sau francez.

Aflat in a doua zi a prezentei sale la Consiliul European, liderul de la Cotroceni a fost intrebat, vineri, de jurnalistii romani, dupa intrevederea cu presedintele Macron, daca a discutat despre actuala situatie politica din tara. Raspunsul lui Klaus Iohannis a fost urmatorul: „foarte pe scurt. Eu ii asigur pe toti cu care ma intalnesc ca Romania este stabila si, chiar daca in momentul de fata se lucreaza la formarea unui nou Guvern, nu afecteaza procesele in care este implicata Romania (…) nu-i o problema daca se schimba Guvernul”.

Va amintim ca luni urmeaza sa aiba loc, la Cotroceni, consultari cu reprezentantii partidelor parlamnetare, in vederea formarii noului Executiv.

sursa foto: Facebook

153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger