AcasăPoliticaIohannis, cu o zi inainte de termenul in dosarul de incompatibilitate: Indiferent...

Iohannis, cu o zi inainte de termenul in dosarul de incompatibilitate: Indiferent de ce se intampla, voi candida

Prezidentiabilul Aliantei Crestin Liberale sustine ca, indiferent de hotararea magistratilor Instantei Supreme, va candida la alegerile din noiembrie. Klaus Iohannis insista ca nu are motive sa se teama de decizia Inaltei Curti, care a stabilit, pentru maine, un nou termen in dosarul in care edilul din Sibiu este acuzat de incompatibilitate.

„Indiferent de ce se intampla, voi candida si voi castiga. Fiecare filiala a primit target-ul, fiecare stie ce are de facut”, a declarat Iohannis, luni, cu o zi inainte ca magistratii Inaltei Curti sa dezbata dosarul in care este acuzat de incompatibilitate, primul termen fiind amanat pentru data de 30 septemebrie.

Mai mult, candidatul Aliantei Crestin Liberale a subliniat ca asteapta cat se poate de linistit termenul de marti si ca e de parere ca va castiga speta, cum s-a intamplat si in prima faza, cand Curtea de Apel Alba Iulia i-a dat actualului lider al PNL castig de cauza in procesul cu ANI. „Eu voi castiga acest proces, asa cum am castigat si in prima instanta. Nu am niciun fel de scenariu de rezerva si nu am niciun motiv sa fiu ingrijorat (…) Sunt convins ca voi castiga, pentru ca speta mea este foarte clara, nu am fost incompatibil si nu am de ce sa ma tem”, a concluzionat Iohannis.

Anul trecut in aprilie, Agentia Nationala de Integritate a anuntat ca a constatat ca primarul sibian se afla in stare de incompatibilitate, avand simultan calitatea de primar, dar si de reprezentant al municipalitatii in cadrul AGA a SC Apa Canal SA Sibiu si SC Piete SA.

Citeste si: Klaus Iohannis, primul tur la Curtea Suprema

author avatar
Cristina Stefan
78 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger